Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Levering 
-------- 
Cloudcake.dk er en enkeltmandsvirksomhed og drives ved siden af mit ganske almindelige 9-17 arbejde. Hvilket gør at det undertiden kan være svært for mig at nå at sende din bestilling med det samme. 
Jeg forsøger så vidt muligt at få sendt din pakke afsted indenfor tre dage.

Skal du bruge din bestilling hurtigt bedes du derfor skrive til mig på cloudcakegirl@gmail.com med bestillingsnummer og hvornår du har brug for bestillingen - så gør jeg mit yderste for at dette kan lykkes.

Reklamation 
----------- 
Cloudcake.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Når du handler på www.cloudcake.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 
-------- 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis den billigste form for returfragt. 
Varen sendes til:

Cloudcake 
Æblerosevej 3 
2670 Greve

-------- 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnering

Du har 30 dages returret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du; 
a) har modtaget din vare 
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked skal gives til cloudcakegirl@gmail.com. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Denne udvidede returret gælder kun for varer der ikke er taget i brug. 
Du har 14 dages fortrydelsesret for varer som du har taget i brug.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Returnering 
-------- 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Produkter undtaget fortrydelsesretten 
-------- 
Specialdesignede produkter kan ikke fortrydes undtagen ved fejl og mangler ved levering

Varens stand, når du sender den retur 
-------- 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
-------- 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Cloudcake 
Æblerosevej 3 
2670 Greve

 

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn 
Adresse 
Mobiltelefonnummer 
E-mail adresse 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Cloudcake og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til www.cloudcake.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand

Som kunde hos Cloudcake har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cloudcake via e-mail cloudcakegirl@gmail.com.

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.