Om Cloudcake

Cloudcake

v/ Line Midtgård Jepsen

Æblerosevej 3

2670 Greve

Tlf: 2989 0078 ( Send mig gerne en sms - jeg svarer ikke altid på opkald ....telefonsælgere, I ved)

Mail: Cloudcakegirl@gmail.com

 

Cvr: 34268002

 

Cloudcake blev startet af Line i 2011 og oprindeligt var det slet ikke meningen at det skulle være andet end et hobbyprojekt og en måde at bruge de mange impulsive indkøb af krea-grej.

Men mængden af kunder voksede og en dag var det pludseligt indlysende at kombinere det kreative med Lines mangeårige erfaring med IT og markedsføring og Cloudcake.dk blev født.

Cloudcake er gennem tiden blevet specialiseret i lækker hårpynt der er til at betale - hvad enten det er en fin hårblomst eller et smukt perlehårbånd.
Al blomsterpynt, både med papir og stofblomster er håndlavet i værkstedet i Greve. Perlepynten og enkelte af smykkerne er som regel købt hjem fra andre designere, men kan ofte customizes efter dit ønske. Jeg gør mig umage med at skrive om et produkt er håndlavet af mig eller købt hjem - så du aldrig er i tvivl.

Mange af Cloudcakes kunder har helt specifikke ønsker til deres hårpynt. Som oftest er det et bestemt farvetema, der efterspørges og med de mange blomster på lager, kan de flestes ønsker opfyldes uden problemer.

Andre gange er det helt nye produkter, såsom hatte, buketter, bordpynt eller vægudsmykning der skal bruges og også her kan Cloudcake hjælpe med et unikt håndlavet produkt.

Kunderservice prioriteres meget højt og det samme gør prisen. Det er Cloudcakes målsætning at levere fantastisk hårpynt til alle Danmarks brude, konfirmanter, dåbsgæster og pyntesyge piger til en pris, der er til at betale.